Turcademy Türkçe Kitap Platformu Erişimi

Değerli Kullanıcılarımız,

COVID-19 salgını kapsamında alınan tedbirlere paralel olarak çevrimiçi eğitime geçilmesi sebebiyle çalışmalarınıza destek olabilmek amacıyla Turcademy platformu 31 Mayıs 2020 tarihine kadar üniversitemiz için erişime açılmıştır.

Turcademy hakkında:

İçeriğinde ders/akademik kitapların bulunduğu Türkçe içerikli akademik bir platform'dur. Doğa bilimleri, Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Müzik ve Güzel Sanatlar, Hukuk, Sosyal ve Beşeri Bilimler olmak üzere 6 farklı kategori bulunmaktadır. Turcademy içerisinde ADALET YAYINEVİ, ANI YAYINCILIK, DORA YAYINEVİ, EGE YAYINLARI, EKİN YAYINEVİ, GAZİ KİTABEVİ, LİTERATÜR YAYINCILIK, MÜZİK EĞİTİM YAYINLARI, PALME YAYINCILIK, PEGEM AKADEMİ, SEÇKİN KİTABEVİ'ne ait yaklaşık 6.000 kaynak elektronik ortamda erişime sunulmaktadır.

Erişim adresi: www.turcademy.com

• 31 Mayıs, 2020