53. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMASI

• 03 Nisan, 2017
53. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMASI

53. Kütüphane haftası dolayısıyla 27 Mart 2017 Pazartesi günü saat 14:00’te ALKÜ İşletme Fakültesi binası bahçesinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI’nın katılımıyla kutlama yapıldı.

Kütüphane Haftası etkinliği Üniversitemiz akademik, idari personelleri ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI’ı yaptılar.

Kütüphanemizden en çok kitap alan ilk üç öğrencimize çeşitli ödüller verildi.Birinciliği Sosyal Bilimler Enstitüsü-Uluslararası Ticaret Ana Bilim Dalı öğrencisi  Farhad SULTANOV,ikinciliği Mühendislik Fakültesi- İşletme Fakültesi öğrencisi  Ayça Gülçin KÜRÜM,üçüncülüğü Mühendislik Fakültesi –Endüstri Mühendisliği öğrencisi  Ozan ŞİMŞEK almıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılar dileriz.