Webinar: Complete Anatomy

3 boyutlu anatomi platformu Complete Anatomy veri tabanı, webinar kullanıcı eğitimi gerçekleştirilecektir.

Toplantı tarihi: 17 Ocak Çarşamba, Saat: 16:00

Toplantı linki:

Complete Anatomy Hakkında

Complete Anatomy platformundaki erkek ve kadın modelleri üzerinde, farklı sistemleri ve 17.000’den fazla yapıyı inceleyebilirsiniz. Tam vücut modelleri, baş-boyun, abdomen, toraks gibi farklı vücut bölümlerine ait modellerin yanı sıra, dokuları ve hücreleri daha detaylı incelemek için mikro anatomi modellerini kullanabilirsiniz.

Mikro anatomi modelleri ile ilgili detaylar için buradan ilgili videoya ulaşabilirsiniz.

Erkek ve kadın modelleri arasında kolayca geçiş yaparak cinsiyete bağlı yapısal farklılıkları modeller üzerinden inceleyebilirsiniz.

İçerik Düzenleme araçları: İşaretleme, etiketleme, metin kutusu ve resim ekleme, kesit alma gibi araçları kullanarak modeller üzerinde düzenlemeler yapabilir, kişiselleştirilmiş çalışma ekranları oluşturabilirsiniz.

İçerik Oluşturma ve Paylaşma: Complete Anatomy içerisindeki hazır ekranları, atlas görüntülerini, quizleri ve videoları içerik oluşturmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kendi hazırladığınız quizleri ve ekranları da bu içeriklere ekleyebilirsiniz. Oluşturduğunuz içerikleri farklı öğrenci grupları ile paylaşabilir, öğrencilerinizin içeriklerinizle olan etkileşimini ve performansını Assessment Dashboard üzerinden inceleyebilirsiniz.

• Ders İçeriği Oluşturma ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.
  • Quizler ve Sorular Oluşturma ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.
  • Radyoloji modülü ile, radyolojik görüntülerdeki yapıları 3 boyutlu model üzerinden inceleyebilirsiniz.

Masaüstü ve mobil aplikasyonu buradan indirebilirsiniz.

• Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
  • 10 Ocak, 2024