Kontrollü Kütüphane Hizmetleri Hakkında

Sayın Kütüphane Kullanıcılarımız;

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi  Kütüphanesi olarak 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren 1 Eylül 2020 tarihine kadar aşağıdaki ÖNLEMLERLE birlikte hizmet sunmaya başlayacaktır. Uyarıları dikkate almanız bizim, sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için önemlidir.

1. Kullanıcı; mutlaka uygun MASKE takmalı ve fiziki mesafeye dikkat etmeli, kütüphane girişinde bulunan dezenfektan imkanından yararlanmalıdır. Maskesiz hiç kimse kütüphaneye alınmayacaktır.
  2. Self Check cihazı kullanılarak ödünç alma ve iade işlemi yapılabilecektir. İade kitaplar TAŞIMA aracına konulmalıdır.
  3. Araştırma yapmaya gelinebilecektir. (Cep Kütüphanem uygulaması kurulması veya online katalog taraması yapılarak zaman tasarrufu yapmak için kitap yer etiketlerinin not edilmiş olması gerekmektedir.)
  4. Kitapların bulunduğu salonlar haricinde diğer hizmetler kapalı olacaktır.
  5. Kitap salonlarında araştırma dışında sürekli ders çalışma imkanı şu anda sağlanmamaktadır.
  6. Şehir dışında olan veya bu dönemde (21 Eylül 2020) tarihine kadar iade işlemi yapamayacak kullanıcılarımız için kitap süresi uzatma işlemi Kütüphane yönetimi tarafından yapılacaktır.
  7. Kütüphanemiz tarafından kullanıcılara MASKE temin edilmemektedir.

Bu duyuru gelişmeler yönünde sürekli güncellenecek olup herhangi bir talebinizde kutuphane@alanya.edu.tr  mail adresine lütfen bildiriniz..

• 01 Haziran, 2020