Elsevier ClinicalKey Student Dental Kullanıcı Toplantısı

Değerli Kullanıcılarımız, 16 Haziran Çarşamba saat 11:30'da, Elsevier “ClinicalKey Student  Dental” E-kitaplar  yeni nesil eğitim platformuyla ilgili online kullanıcı eğitim toplantısı düzenlenecektir.

Eğitim faaliyetlerinizde katkı sağlayabilecek bu değerli kaynak hakkında daha fazla bilgi edinmek için, aşağıdaki link aracılığı ile kayıt olarak oturuma katılabilirsiniz.

Kayıt linki: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0vd-2vrzwjEtdcoITO1IkEHS3A74LbKyDz

Hakkında :

ClinicalKey Student Dental , öğrencilerin öğrenim sürecini bilgiye dönüştürmelerini ve çalışmalarını kolaylaştıran yeni nesil tıbbi eğitim platformudur.

ClinicalKey Student platformu, tıbbi literatürün en güvenilir ve kapsamlı diş hekimliği koleksiyonunu erişime sunarak, öğrencilerin ihtiyaç duydukları cevaplar ile programlarına uyumlu olarak, istedikleri zaman buluşmalarını sağlamaktadır.

Elsevier ‘’ClinicalKey Student Foundation Dental‘’ içerisinde neler var?

*Elsevier’ın diş hekimliği eğitimiyle ilgili 60+ kitap

*38.000+ imaj ve video

Elsevier ‘’ClinicalKey Student Foundation Dental‘’ eğitim platformu arayüz ayrıcalıkları nelerdir?

Dilediğiniz kitap içinden Bookshelf özelliğini çalıştırarak;

İşaretleme,

Not alma,

İmajları sunuma aktarma,

Metin kopyalama,

Aplikasyon üzerinden sesli okuma (text to speech)

Çalışma kartları oluşturma gibi özellikleri kullanabilirsiniz.Ödev Oluşturma (Create Assignment) modülü ve highlight, sharing ayarları yardımıyla farklı öğrenci gruplarınız ile paylaşabileceğiniz ödevleri işaretlemeleriniz ve notlarınız ile hazırlayabilirsiniz.

Öğrencileriniz hem sizin paylaştığınız, hem de kendi oluşturdukları notları çıktı alabildikleri gibi çevrimdışı olarak da mobil aplikasyon üzerinden okuyabilirler, dinleyebilirler, üzerinde çalışabilir ve birbirlerinin notlarını takip edebilirler.

ClinicalKey Student Bookshelf aplikasyonunu telefonunuza indirdikten sonra bir kez login olarak, daha önceden incelemiş olduğunuz kitaplara ve çalışmalarınıza uzaktan çevrimdışı olarak da erişebilir ve üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz.

Platform ile ilgili faydalı videolar:

ClinicalKey Student ile nasıl çalışılır?

Telif hakkı sorunu olmadan, düzgün bir şekilde oluşturulmuş resimleri hızlı bir şekilde nasıl kaynak ve PowerPoint'e indirebiliriz?

Daha didaktik öğretim için gerektiği kadar ayrıntılı ve belirli içeriklere nasıl bağlanır ve bunları nasıl LMS'e (learning management system), sunumlara ve ortak platformlara yerleştirebiliriz?

Herkese açık hale getirildiğinde ortak paylaşımlı öğrenmeyi sağlayan notlar ve vurgular nasıl yapılır?

Kitaplar içerisinde çalışma kartları (Flashcards) nasıl oluşturulur?

Kitaplar içinde inceleme modu (Review mode) nasıl kullanılır?

Destek merkezi, sık sorulan sorular

Dosyalar:

ClinicalKey Student Broşürü