Elsevier Clinical Key Online Eğitim Toplantısı Duyurusu

Değerli Kullanıcılarımız,

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenlecek olan online toplantı bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Toplantıda; ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Dr. Öğretim Üyesi Reyhan Erol – Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.D Güven Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü

Dr. Öğretim Üyesi Esra Yeşilova – Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi A.D

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.

Toplantı kayıt linki:

16 Haziran Çarşamba 12.30

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

• 15 Haziran, 2021